Assistim a la jornada dedicada als Equips Multidisciplinaris de Suport

L’Ateneu de Sant Andreu, situat al cor de Barcelona, acull una jornada de treball per a professionals dels Equips Multidisciplinaris de Suport (EMS) de Centres Especials de Treball (CET) de tota Catalunya. Organitzat pel Departament d’Empresa i Treball, l’esdeveniment ha tingut lloc en un marc col·laboratiu i inspirador.

L’objectiu de la jornada ha estat enfortir el treball en xarxa entre els EMS, compartint bones pràctiques i abordant les dificultats comunes en el seu desplegament. Aquesta trobada ha servit com a plataforma per a debatre sobre com millorar les tasques diàries i la qualitat dels serveis prestats pels equips.

La naturalesa participativa de l’esdeveniment ha permès als assistents no només compartir experiències i desafiaments, sinó també crear vincles professionals. S’ha posat èmfasi en la importància de l’aplicació efectiva de la normativa i les polítiques relacionades amb els EMS, amb un enfocament pràctic i constructiu.

Un dels aspectes més destacats de la jornada ha estat la sensació de comunitat i suport que s’ha generat entre els participants. La trobada ha estat una ocasió perfecta per reconèixer que, treballant junts, es poden superar els reptes i millorar el benestar dels treballadors i persones usuàries dels CET.

La jornada de treball ha estat un èxit, marcant un precedent per a futures iniciatives. A través d’aquestes trobades, continuarem treballant per fomentar un futur més col·laboratiu i inclusiu en el sector.

Desplaça cap amunt