Som Bio. Som Drissa.

Biodrissa neix de l’activitat d’horticultura ecològica de la Fundació Drissa, entitat gironina sense ànim de lucre dedicada a la inserció laboral de persones amb problemes de salut mental.

Què és Biodrissa?

La Fundació  Drissa disposa , entre altres serveis, d’un centre especial de treball, amb cinc línies de negoci: serveis de jardineria i forestal, pintura, neteja, producció d’horta ecològica, transformació, venda d’aquests productes i servei de càtering. Aquesta darrera línia és la de Biodrissa.

Producte ecològic de qualitat i proximitat

Els productes Biodrissa es cultiven a la finca, propietat de l’entitat, es transformen a l’obrador i es comercialitzen a les botigues (físiques i en línia) sota la marca Biodrissa. Als punts de venda s’hi ofereix una àmplia gamma de producte ecològic fresc i preparats per emportar o degustar al mateix establiment. Així mateix, també es poden entregar a domicili (Girona i zona metropolitana).
 

Ser client de Biodrissa et permet adquirir producte de qualitat, de la nostra terra, i a més, contribuir a la nostra missió.

Gràcies per formar part del nostre projecte!

Desplaça cap amunt