Visita guiada amb degustació a l’horta de BDrissa per celebrar la Fira Comarcal de Primavera de Campllong
Propera formació en neteja i posada a punt de pisos i zones comunes en allotjaments
La formació es farà en el càmping Castell Mar, a Castelló d’Empúries, i ofereix la possibilitat de que la persona sigui contractada per part de la mateixa Fundació per treballar en el càmping durant la temporada d’abril a octubre, si es compleixen els requisits de la formació.
La formació està adreçada a persones amb problemes de salut mental i que estiguin en recerca de feina.
Per a més informació ens podeu trucar al telèfon 972 24 93 44, o contactar-nos a través del correu electrònic formacio@fundaciodrissa.com.
Propera formació en neteja i posada a punt de pisos i zones comunes en allotjaments Llegeix-ne més »
Es publica la resolució definitiva de la subvenció destinada al suport sociolaboral de persones amb discapacitat en els CET (Equips Multidisciplinars de Suport, EMS)
Amb data de 23 de desembre es va publicar, ara sí, la resolució definitiva de l’atorgament de les subvencions destinades a les accions d’acompanyament especialitzat i de suport sociolaboral de les persones amb discapacitat dels centres especials de treball (Equips Multidisciplinars de Suport, EMS), corresponent a l’any 2024. Recordem que l’objectiu és facilitar l’accés a un lloc de treball en una empresa ordinària, a les persones amb una discapacitat contractades en centres especials de treball. Aquest objectiu es realitza mitjançant el suport a: Les actuacions d’acompanyament especialitzat d’ajustament personal i social en el lloc de treball, Les accions formatives orientades a aquest ajustament, L’itinerari per a la millora de la formació i la competència professional, Les accions per promoure i fomentar la participació comunitària de les persones treballadores amb discapacitat.
Finalitza el projecte “REaprofitament Alimentari per a la Inserció Sociolaboral”: sostenibilitat i inclusió social
La Fundació Drissa ha conclòs amb èxit el projecte “Reaprofitament Alimentari per a la inserció laboral”, una iniciativa que ha combinat la lluita contra el malbaratament alimentari amb la inclusió laboral de col·lectius vulnerables. Aquest projecte, desenvolupat al llarg de dos anys, ha comptat amb el suport clau de l’Ajuntament de Salt, l’Associació de Comerciants de Salt, l’empresa ECOSOL – Empresa d’inserció de Càritas Diocesana de Girona i l’Agència de Residus de Catalunya.
Internacionalitzant el compromís amb la salut mental
La Fundació Drissa ha rebut una subvenció de 20.812,29 € en el marc del programa de suport a la internacionalització d’entitats catalanes impulsat per la Generalitat de Catalunya. Aquesta ajuda finança el projecte “Drissa al món: treballant per la salut mental”, que busca portar la nostra tasca a nivell internacional i establir aliances globals per promoure la inclusió social i el benestar de les persones amb problemes de salut mental. Aquest finançament ens permetrà ampliar la visibilitat de la nostra feina i compartir bones pràctiques. Amb el suport de
Internacionalitzant el compromís amb la salut mental Llegeix-ne més »
Èxit a la jornada “La prevenció de riscos laborals com a barrera o oportunitat per a la inclusió laboral de persones vulnerables”, organitzada pel Clúster Èxit
Ple a l’auditori de Support-Girona en una nova edició de la jornades del Clúster Èxit, aquest cop dedicada a explorar com la prevenció de riscos laborals pot esdevenir una eina per impulsar la inclusió laboral de persones vulnerables. L’acte, que va comptar amb una gran afluència de professionals de serveis de prevenció, mútues, empreses i institucions públiques, va posar en relleu les oportunitats que ofereix una gestió inclusiva de la seguretat laboral.
La Fundació Drissa i l’IAS impulsen un projecte pioner a Catalunya de suport entre iguals en salut mental
La Fundació Drissa i l’Institut d’Assistència Sanitària (IAS) han presentat avui, a la seu de Support-Girona, el projecte “Suport entre Iguals per a la Recuperació en Salut Mental”, una iniciativa única a Catalunya, amb què es vol promoure l’apoderament i la recuperació de persones amb un trastorn mental greu mitjançant el model de Pacient Expert per l’Experiència (PEP). Així, un grup de persones amb un problema de salut mental seran formades per acompanyar altres en la mateixa situació en el seu camí cap a la recuperació. El projecte està finançat pel Hub d’Innovació Social i Sanitària de Catalunya (HISS), una iniciativa del Consorci Sanitari de Terrassa i de la Fundació Joan Costa i Roma dins de l’Estratègia d’Atenció Integrada dels Departaments de Salut i Drets Socials.
Tret de sortida del projecte “Suport entre iguals”
Aquest proper dimecres 13 de novembre donem el tret de sortida al nou projecte “Suport entre iguals”, liderat per la Fundació Drissa, juntament amb la Xarxa de Salut Mental i Addiccions de les comarques gironines (Institut d’Assistència Sanitària) i el HISS (Hub d’Innovació Social i Sanitària).
L’objectiu del projecte és facilitar el procés de recuperació en salut mental a través d’una persona amb experiència viscuda, formada per donar aquest suport.
Tret de sortida del projecte “Suport entre iguals” Llegeix-ne més »
Seguim treballant en les actuacions de suport sociolaboral de persones amb discapacitat en els CET (Equips Multidisciplinars de Suport, EMS)
Malgrat estem pendents de la resolució definitiva de l’atorgament de les subvencions destinades a les accions d’acompanyament especialitzat i de suport sociolaboral de les persones amb discapacitat dels centres especials de treball (Equips Multidisciplinars de Suport, EMS), corresponent a l’any 2024, des de la Fundació seguim amb el desenvolupament normal de totes les actuacions relacionades.
L’objectiu és facilitar l’accés a un lloc de treball en una empresa ordinària, a les persones amb una discapacitat contractades en centres especials de treball.