Projectes en actiu que necessiten del teu suport

Agents digitals

Són persones treballadores de Drissa amb competències digitals i problemàtica de salut mental. Fan de suport a altres persones treballadores de l’entitat que no tenen aquestes habilitats, o bé que no disposen dels mitjans necessaris.

Aprendre a l'hort de l'escola

Projecte educatiu inclusiu i integrador basat en l’aprenentatge cooperatiu del manteniment i gestió dels horts escolars durant tot l’any. L'alumnat hi participa conjuntament amb persones amb malaltia mental i gent gran. Clica la icona per veure el video del projecte.

Art divergent

Projecte on les arts pemetran reforçar teràpies en el marc del benestar emocional i de la salut mental a través de diferents disciplines com la ceràmica, la pintura i l'escultura. Comptem amb la col·laboració de Ceràmiques Marcó, un dels obradors artesans més antics de la Mediterrània

Projecte Educatiu, Agroecològic, Ambiental i Sostenible (EAAS)

Espai sostenible de capacitació en competències per facilitar la inserció laboral de persones amb problemes de salut mental, així com un espai de trobada per a l'exhibició, experimentació, conscienciació i promoció d'una societat pacífica i inclusiva pel desenvolupament sostenible.

Club de lectura

Fomentem els hàbits de lectura entre les persones usuàries dels nostres serveis, tractant temes d'actualitat, amb diversitat de corrents, autors i gèneres. Amb la col·laboració de la Biblioteca Carles Rahola.

Lectura fàcil

Amb l’adaptació de la documentació de l’entitat a Lectura Fàcil, volem que aquesta sigui accessible i comprensible. La nostra voluntat és arribar de forma entenedora i transparent a tothom.

Ens Patina l'Embrague

Magazine radiofònic pensat, conduït i produït per persones amb problemes de salut mental que, a més d’oferir un rigor informatiu i uns continguts d’interès, contribuint a la lluita contra l’estigma social del colꞏlectiu i la sensibilització vers la salut mental. Clica la icona per saber més del nostre programa.

La Foixarda

La Foixarda és un projecte social pioner especialitzat en l’atenció a la salut mental en l’àmbit de l’educació. Col·labora amb la Unitat de Compromís Social de la Universitat de Girona i amb el suport de la Xarxa de Salut Mental i Addiccions de l’Institut d’Assistència Sanitària. Clica la icona per saber-ne més.

Rebooks - Llibres per a la transformació social

Des del Grup Èxit, amb Rebooks fomentem la reutilització de llibres, a l’hora que es promou la integració sociolaboral de persones amb discapacitat i en situació de greu risc d’exclusió social. Clica la icona per veure el video del projecte.

El projecte general de l'entitat

Pots destinar el teu donatiu a la causa social de la nostra entitat, ajudant a millorar la qualitat de vida de les persones amb problemes de salut mental a través de la inserció laboral, l'habitatge i el suport educatiu.

Desplaça cap amunt