Ens Patina l’Embrague és el nostre magazine radiofònic pensat, conduït i produït per persones amb problemes de salut mental que, a més d’oferir un rigor informatiu i uns continguts d’interès, treballa competències bàsiques, transversals i de comunicació, contribuint a la lluita contra l’estigma social del colꞏlectiu i la sensibilització vers la salut mental.

Aquesta iniciativa va néixer el 12 de gener de l’any 2004 impulsada per la Fundació Drissa, amb l’objectiu de donar veu a les persones amb problemes de salut mental així com per lluitar contra l’estigmatització social i per trencar prejudicis. Actualment compta amb més de 700 programes en antena. El programa està obert a la participació de totes les persones usuàries de la xarxa pública, concertada o privada d’atenció a la salut mental de la demarcació de Girona.

El programa conté seccions molt diverses: entrevistes, música, poesia, reflexions culturals i actualitat esportiva, entre d’altres. S’emet cada dijous en directe a Ràdio Salt de 13 a 14h, i en diferit, els divendres de 17 a 18h. També s’emet en diferit per les emissores amigues de la comarca, actualment Ràdio Platja d’Aro, Ràdio Dos 84 d’Hostalric, Ràdio Vilafant i Ràdio Celrà.

Pots escoltar tots els programes en format podcast a través del nostre canal a la plataforma Ivoox.

Desplaça cap amunt