Avís legal

D’acord amb la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, informem de:
 
1.- Titularitat de la pàgina  WEB
 
La titularitat és de Fundació Drissa
Carrer Santander, número 1 baixos
17005 Girona
CIF: G17588047
Inscrita en el Registre de Fundacions Privades de la Generalitat de Catalunya amb el número 1339
Tel. 972 249 344
comunicacio@fundaciodrissa.com
 
2.- Condicions d’ús, llei aplicable i jurisdicció
 
L’accés a la  web de la Fundació Drissa implica l’acceptació plena dels termes i condicions del present avís legal. Els possibles conflictes relatius a aquesta pàgina  Web es regiran exclusivament pel dret de l’Estat espanyol. Tota persona usuària de la pàgina  Web, independentment de la jurisdicció territorial des de la qual  produeixi el seu accés a la pàgina Web de la Fundació Drissa, accepta el compliment i respecte d’aquestes clàusules amb renúncia expressa a qualsevol altre fur que li pogués correspondre
 
3.- Propietat intel·lectual i industrial
 
Tots els drets de propietat industrial i intel·lectual de la pàgina Web de la Fundació Drissa,  així com dels seus continguts (textos, imatges, sons, marques, logotips, dissenys, creativitats, estructura, subestructura, colors, etc.) pertanyen a la Fundació Drissa i estan protegits per drets de propietat industrial i intel·lectual.
 
L’accés a la pàgina Web en cap cas implica qualsevol mena de renúncia, transmissió o cessió total o parcial dels textos, imatges, dissenys i creativitats, ni confereix cap dret d’utilització, alteració, explotació, reproducció, distribució o comunicació pública o privada dels esmentats continguts sense la prèvia i expressa autorització específicament atorgada amb aquesta finalitat per part de la Fundació Drissa.
 
Qualsevol utilització (divulgació, reproducció modificació o qualsevol altre forma, directe o indirecte i per qualsevol mitjà) que no hagi estat expressament autoritzada de manera prèvia i per escrit  per part de la Fundació Drissa, implicarà la interposició de les accions legals pertinents.
 
4.- Responsabilitat sobre els continguts i limitació de la mateixa
 
Tot i que la Fundació Drissa actua amb la màxima diligència possible, no pot garantir  que no hi hagin errors en la seva pàgina Web, bé sigui en els continguts, en les informacions,  en l’actualització dels mateixos, en el disseny, etc.
 
Fundació Drissa no serà responsable de la informació que a través dels enllaços inclosos en la seva pàgina Web  es pugui obtenir. L’objectiu dels enllaços és només informar sobre l’existència d’altres entitats, organitzacions i altres fonts que poden interessar a la persona visitant de la pàgina Web de la Fundació Drissa. En cap cas és una invitació o suggeriment a visitar-les. La Fundació Drissa tampoc es fa responsable del resultat obtingut amb aquests enllaços.
 
6.- Reserva
 
La Fundació Drissa es reserva la facultat de realitzar en qualsevol moment i sense avís previ les modificacions i actualitzacions que consideri oportunes, de la informació continguda a la seva pàgina Web. També podrà,, sempre que ho consideri oportú, i sense previ avís suspendre l’accés a la pàgina Web, bé sigui per reparació, millores, manteniment etc.
 
Si us plau consulteu la nostra política de privacitat

 

Desplaça cap amunt