Realitzem una primera fase de testeig de productes Biodrissa

D’acord amb aquest supòsit, s’han escollit uns participants, persones voluntàries, que responen al perfil objectiu de consumidor dels productes Biodrissa: caps de familia a qui agrada cuinar i són responsables de l’alimentació de la familia, jovent universitari amb cert grau d’independència, professionals que habitualment dinen fora de casa, o persones amb consciència “One health”. Aquestes persones són les que han realitzat el tast, i a través d’entrevistes en profunditat se n’extrauran les conclusions i possibilitats de millora de les referències actuals, així com idees d’innovació i creació de nous productes. El testeig també ha de servir eliminar-ne d’altres.

Es tracta d’una valoració ampliada, on a més del propi producte alimentari es té en compte també la qualitat del packaging i de la informació que aporta l’etiquetatge, a més de l’aportació de valor de la marca, com a producte ecològic, sostenible, de proximitat, de qualitat i de transformació social.

A la tardor tindrà lloc una segona fase de la iniciativa, doncs la voluntat és cobrir tot el ventall de productes Biodrissa d’acord amb la seva adequació a la temporada.

Aquesta acció s’emmarca dins el projecte PECT “Girona, sistema alimentari sostenible” i en concret dins l’operació PR15-019294 “Dinamització de l’ecosistema de la gastronomia industrial FOODLAB”.

 src=    src=   src=    src=

 

Desplaça cap amunt