Presentació del Festival Art & Gavarres 2023 amb la participació de Drissa

La Sequera centra la 6a edició del Festival Art&Gavarres

18 artistes nacionals i internacionals realitzaran diverses intervencions artístiques a l’espai natural de les Gavarres

Les instal·lacions es podran visitar a Girona, Celrà, Cassà de la Selva, Llagostera i Palamós

Persones usuàries de la nostra Fundació conjuntament amb la coreògrafa Maria Ribera seran les encarregades d’inaugurar la 6ª edició del Festival Art&Gavarres, i ho faran amb “Caminants”, una peça de dansa inclusiva produïda per la Fundació Setba i preparada durant les estades artístiques Natura és Cultura.

Del 9 de setembre al 9 de novembre, les Gavarres es tornaran a omplir d’art en aquesta sisena edició del festival que relaciona naturalesa i expressió artística. Seguint amb l’objectiu de sensibilitzar als visitants envers la conservació d’aquest espai natural protegit, en aquesta nova edició del Festival s’ha proposat als artistes a reflexionar sobre la sequera que ens afecta i en les dificultats que té l’espècie humana en fer un ús racional dels recursos naturals. 

El Festival internacional d’art i paisatge a les Gavarres és un festival que parteix de la idea que l’art pot ser una eina que ens ajudi a reflexionar i a canviar la nostra mirada sobre el paisatge. Relacionem art i natura per donar a conèixer aquest espai natural protegit i posar-lo en valor.

Els artistes participants creen durant una setmana obres in situ amb materials naturals. Podeu a descobrir aquestes intervencions artístiques efímeres, visitables fins que la mateixa natura, amb el pas del temps, les esborri.

Aquest 2023, seguint amb la idea de les passades edicions, els festival convida tant a artistes amb una trajectòria consolidada com a artistes emergents. Els participants són: Ció Abellí i Alfons Plujà, Curro Claret, Delphine Labedan, Elena Garcia, Etèries, Fundació SETBA, Guillermo Olmo, Jordi Batallé, alumnes del Màster en Disseny Paramètric en Arquitectura (UPC), Mia Llauder, Olga Solà, Pilar Ors i Julio Borg, Quim Moya, Sebi Subirós, Tania Font, Team Fleur, Toya Legido i Xavier Bobés.

El Festival Art & Gavarres està organitzat pel Consorci de les Gavarres, ens adscrit a la Diputació de Girona, amb la col·laboració de Bòlit, Centre d’Art Contemporani, els ajuntaments implicats i el suport de l’OSIC (Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural) del Departament de Cultura. Més informació a www.artigavarres.cat

Desplaça cap amunt