1a Nit per la Salut Mental 

Sopar pel compromís empresarial i professional amb el benestar a la feina

S’acosta vent de popa, hissem junts les veles!

A Fundació Drissa ens dediquem a la millora de la qualitat de vida de les persones amb problemàtica de salut mental a través de la inserció laboral, fent visible la seva importància, en lluita permanent contra l’estigma social encara existent.  La llarga trajectòria i expertesa de Drissa en aquest àmbit han consolidat la col·laboració  i treball de l’entitat amb les empreses en el camí cap al benestar de totes les persones treballadores en el seu entorn laboral.

A punt de commemorar els 25 anys de la Fundació, organitzem aquesta 1a Nit en el marc del Dia Mundial de la Salut Mental per celebrar amb el món empresarial el treball realitzat, recordar i reconèixer els avenços, i compartir un dels grans reptes que les organitzacions empresarials tenim per davant: millorar el benestar de les totes persones treballadores amb les màximes garanties d’èxit.

Et convidem a formar part de la 1a Nit de la Salut Mental i així contribuir amb el teu granet de sorra a la missió de Drissa.

T’hi esperem! 

Participa en la 1a Nit per la Salut Mental

Els beneficis de la recaptació del sopar es destinaran íntegrament als projectes de la Fundació Drissa

Coneix-los!

Amb la col·laboració de

La teva agència de viatges, escapades i sortides

Connectem persones, treball i empresa

*Incentius fiscals en matèria de donatius

La Fundació Privada Drissa és una entitat sense ànim de lucre i els seus donants gaudeixen dels beneficis fiscals regulats al Títol II de la Llei 49/2002, de 23 de desembre, de règim fiscal de les entitats sense ànim de lucre i dels incentius fiscals al mecenatge.

Donatius realitzats per persones físiques
·         Per donatius fins a 150 €: deducció del 80%.
·         Per donatius superiors a 150 €: deducció del 80% dels primers 150 €. Per la quantitat restant, la deducció és del 35%.*

Donatius realitzats per persones jurídiques
·         Deducció del 35%* per a qualsevol quantitat.

*Aquesta desgravació del 35% pot arribar al 40% si has realitzat un altre donatiu per import igual o superior durant els dos últims exercicis fiscals a la Fundació.

Desplaça cap amunt