L’entitat ha creat aquesta la figura per reduir la bretxa digital de la seva plantilla, en què més d’un 80% són persones amb un problema de salut mental
La Fundació Drissa, entitat gironina sense ànim de lucre dedicada a la inserció laboral de persones amb problemes de salut mental, ha creat i implantat la figura de l’agent digital dins l’organització per reduir la bretxa digital dels seus treballadors. D’acord amb una diagnosi realitzada fa un any i escaig, l’entitat va constatar que només un 29% de la plantilla amb problemes de salut mental era digitalment competent, de manera que a finals de l’any passat, la direcció va impulsar estratègicament una sèrie de mesures i suports per millorar aquest percentatge. Un d’aquests suports són els anomenats Agents Digitals. La diagnosi realitzada va indicar que la manca de competència digital està motivada per dues raons: per no tenir coneixements o per no tenir mitjans.
- L’entitat també mesura l’índex de felicitat de la plantilla en temps real a través d’una aplicació web interactiva
- Són accions incloses en el projecte “Benestar a la feina” dirigides a millorar la salut del personal i clima laboral
La Fundació Drissa, entitat sense ànim de lucre dedicada a la inserció laboral de persones amb problemes de salut mental, torna a innovar en la seva política de millora del benestar dels seus treballadors i del clima laboral amb la implantació dels microcrèdits. L’acció consisteix a donar un suport econòmic a les persones treballadores que puguin tenir necessitats de liquiditat puntual per ajudar-les a superar el moment i l’angoixa que aquest problema pot provocar a les seves vides. Aquesta mesura se suma a la implantació d’una aplicació web interactiva amb què l’entitat mesura en temps real “l’índex de felicitat” del seu personal.
Des de l'entitat agraïm a tothom qui ha fet possible que la la botiga faci tres anys, més tots els que li queden per davant, contribuint a la inserció laboral en el camp de la salut mental.
A Biodrissa apostem pel menjar saludable, ecològic i de proximitat.
*La venda de proximitat està regulada i permet identificar els pagesos catalans que venen ells mateixos els seus productes al públic, segons el Decret 24/2013”
