Segueix l’actualitat de la Fundació Drissa

 Titulars  Notícies

Oferta: Psicòleg/a per a suport en l'aprenentatge a alumnat amb problemes de salut mental

Dimarts 15 Febrer 2022

estat:
Tancada
final:
28/02/2022
numero:
20220215-B
area:
Social
descripcio:
Al Projecte La Foixarda (Fundació Drissa) estem cercant un/a psicòleg/a per realitzar suport psicològic i pedagògic (metòdic o procedimental) en el procés d'aprenentatge a alumnat amb problemes de salut mental amb l'objectiu de prevenir-ne el fracàs i l'abandonament educatius, afavorir-ne l'èxit educatiu, millorar-ne l'ocupabilitat i afavorir-ne la recuperació mitjançant el manteniment o la recuperació del projecte de vida a través de l'educació i la formació.
funcions:
• Suport psicològic i pedagògic (metòdic o procedimental) en el procés d’aprenentatge a estudiants amb problemes de salut mental en totes les etapes educatives i situacions socials mitjançant atenció directa individual i grupal • Coordinacions amb els referents familiars, educatius, sanitaris, etc.
requisits:
Titulació: psicologia Requisits: • Orientació a objectius/resultats • Treball en equip • Coneixement del sistema educatiu català des de secundària fins a la universitat • Coneixement de les TIC i, especialment, com a eines per a l’aprenentatge • Nivell alt de català i castellà escrit i oral Complementàriament, es valorarà de manera positiva: • Experiència en atenció directa a persones amb problemes de salut mental • Experiència amb estudiants • Experiència amb persones privades de llibertat (tancades en presó) • Experiència com a docent, formador, etc. • Experiència en 1a persona en salut mental • Tenir un grau de la discapacitat igual o superior al 33%
altres:
Lloc de treball: seu de la Fundació Drissa (Girona)
horari:
de dilluns a divendres d'11.30 a 19h
contracte:
jornada completa

 

Comparteix l'oferta


Últimes Notícies