Segueix l’actualitat de la Fundació Drissa

 Titulars  Notícies

Oferta: Oferta per a professional de suport en el servei d'habitatge

Dimarts 15 Febrer 2022

estat:
Tancada
final:
28/02/2022
numero:
20220215-A
area:
Social
descripcio:
Necessitem incorporar un professional de suport en el servei d’habitatge.
funcions:
Oferir orientació i suport a les persones amb problemàtica social derivada de malaltia mental que contribuir al desenvolupament de la persona en les activitats de la vida diària, tant a la seva llar com en la comunitat, possibilitant la seva autonomia. Donar suport a la persona en les activitats d'autocura, domèstiques i comunitàries, per tal de millorar l'autogestió i la vida independent. Donar suport a la persona per planificar i gestionar la seva llar, els seus assumptes administratius i financers, la seva salut i la utilització dels recursos de la comunitat entre d'altres.
requisits:
Titulació en educador/a social, psicòleg/loga o pedagog/a o psicopedagog/a, treballador/a social.
horari:
13:30-21h de dilluns a divendres i un cap de setmana al mes
contracte:
Contractació estable

 

Comparteix l'oferta


Últimes Notícies