Segueix l’actualitat de la Fundació Drissa

 Titulars  Notícies
Dijous 16 Juny 2022
 

Dimecres 25 Maig 2022
Aquest proper diumenge 29 de maig tindrà lloc a Blanes la segona edició de la Caminada per la Salut Mental, una iniciativa impulsada per l'Associació Família i Salut Mental de Girona i Comarques, amb la col·laboració de l'Ajuntament de la població, per sensibilitzar la societat sobre els trastorns mentals, al mateix temps que promoure l'activitat física com a factor clau en el benestar físic i mental de totes les persones.

En aquesta segona edició, la caminada manté l’esperit solidari amb què va néixer i el 30% de la inscripció anirà a benefici de la Creu Roja, concretament al projecte d’atenció de l’entitat a les persones desplaçades d’Ucraïna.

En trobareu tota la informació i l'enllaç per la inscripció aquí.

Dimecres 18 Maig 2022

L’entitat ha creat aquesta figura per reduir la bretxa digital de la seva plantilla, en què més d’un 80% són persones amb un problema de salut mental

La Fundació Drissa, entitat gironina sense ànim de lucre dedicada a la inserció laboral de persones amb problemes de salut mental, ha creat i implantat la figura de l’agent digital dins l’organització per reduir la bretxa digital dels seus treballadors. D’acord amb una diagnosi realitzada fa un any i escaig, l’entitat va constatar que només un 29% de la plantilla amb problemes de salut mental era digitalment competent, de manera que a finals de l’any passat, la direcció va impulsar estratègicament una sèrie de mesures i suports per millorar aquest percentatge. Un d’aquests suports són els anomenats Agents Digitals. La diagnosi realitzada va indicar que la manca de competència digital està motivada per dues raons: per no tenir coneixements o per no tenir mitjans.


Dilluns 9 Maig 2022
  • L’entitat també mesura l’índex de felicitat de la plantilla en temps real a través d’una aplicació web interactiva 
  • Són accions incloses en el projecte “Benestar a la feina” dirigides a millorar la salut del personal i clima laboral

La Fundació Drissa, entitat sense ànim de lucre dedicada a la inserció laboral de persones amb problemes de salut mental, torna a innovar en la seva política de millora del benestar dels seus treballadors i del clima laboral amb la implantació dels microcrèdits. L’acció consisteix a donar un suport econòmic a les persones treballadores que puguin tenir necessitats de liquiditat puntual per ajudar-les a superar el moment i l’angoixa que aquest problema pot provocar a les seves vides. Aquesta mesura se suma a la implantació d’una aplicació web interactiva amb què l’entitat mesura en temps real “l’índex de felicitat” del seu personal.


Dimarts 15 Març 2022
 

Feed RSS de notícies