Segueix l’actualitat de la Fundació Drissa

 Titulars  Notícies
Dimecres 17 Agost 2022
Encara som al mes d’agost, però ja estem començant a escalfar motors per l’edició d’enguany de Benvinguts a Pagès. Aquesta 7ª edició tindrà lloc els dies 1 i 2 d’octubre

Un cop més, obrirem les portes al públic de la nostra horta ecològica de Campllong i podreu participar en visites guiades, a més de tallers i activitats.

Les inscripcions s’activaran el mes de setembre, però ja podeu accedir al web de Benvinguts a Pagès per consultar tota la informació d’aquesta festa de la pagesia arreu de Catalunya en aquest any 2022.

Dimarts 16 Agost 2022
D'acord amb aquesta resolució, s'atorga a la Fundació Drissa la quantitat de 680.485,68 € en concepte d'ajut al 60% del Salari Mínim Interprofessional. 

Dilluns 8 Agost 2022
 

Divendres 22 Juliol 2022
El projecte pren com a referència l’experiència de l’antic hospital psiquiàtric de Salt, en què l’acció conjunta de l'Institut d'Assistència sanitària (IAS), i molts altres actors, entre quals la Fundació Drissa, va fer possible el tancament de la llarga estada fa més de 18 anys, en creure que les persones tenen dret a viure en la comunitat amb els recursos i suports necessaris per a seva rehabilitació i recuperació del seu projecte de vida.

Divendres 22 Juliol 2022
Finalitza el curs SIOAS 2021-2022, el programa de Serveis Integrals d’Orientació, Acompanyament i Suport a la inserció de les persones amb discapacitat o trastorns de la salut mental. El curs d'enguany ha comptat amb la participació de  51 persones, repartides en 27 dones i 24 homes. De totes aquestes, 24 han aconseguit la inserció laboral (12 dones i 12 homes), i 3 més han fet pràctiques en empreses del territori. 

El programa compta amb el finançament del Departament d'Empresa i Treball i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.

Feed RSS de notícies