A través del voluntariat
La nostra Fundació està sempre oberta a totes aquelles persones que, desinteressadament, vulguin ajudar-nos a dur a terme la nostra missió col·laborant en els nostres projectes.

Si desitges fer de persona voluntària a la nostra entitat, posem a la teva diposició el següent formulari. Ens posarem en contacte amb tu amb la major brevetat possible.
 

Formulari de contacte

Projectes actuals oberts al voluntariat

Aprendre a l’hort de l’Escola

Projecte educatiu inclusiu i integrador basat en l’aprenentatge cooperatiu del manteniment i gestió dels horts escolars durant tot l’any. L'alumnat hi participa conjuntament amb persones amb malaltia mental i gent gran. *Degut a la conjuntura actual el projecte està ara mateix en pausa.

Biodrissa

L’objectiu és la inserció sociolaboral de persones amb trastorn mental mitjançant la producció, transformació i venda de sucs i productes d’horta ecològics. Pots realitzar el teu voluntariat tant a la botiga Biodrissa com a l'horta. També en accions més puntuals que tenen lloc al llarg de l'any com les jornades de Benvinguts a Pagès.

La Foixarda

Projecte social pioner especialitzat en salut mental en l'àmbit de l'educació per afavorir l'èxit educatiu de les persones amb problemes de salut mental en les diferents etapes educatives i situacions socials. En podeu llegir més en aquest enllaç.

Ens Patina l'Embrague

En antena des de 2004, és un programa presentat i elaborat per persones amb problemes de salut mental on s’hi discuteix un ampli ventall de temes. Ara mateix es troba a la recerca de noves persones voluntàries per incorporar en el seu equip de treball. En podeu escoltar els programes des del nostre canal Ivoox.