BAP 2024. Benvinguts a Pagès

Ja us podeu inscriure a l’edició 2024 de Benvinguts a PagèsLes inscripcions per a l’edició de Benvinguts a Pagès 2024 ja estan disponibles! La festa de la pagesia d’enguany tindrà lloc els dies 1 i 2 de juny.

Com és habitual, obrirem les portes de l’horta de Campllong per a tots aquells que vulguin visitar-la i gaudir de les activitats que hem organitzat, pensades tant per a grans com per a petits.

Si voleu participar-hi, només cal que reserveu la vostra plaça a través d’aquest enllaç. Podeu trobar tota la informació d’aquesta edició a la pàgina web de Benvinguts a Pagès.

Us hi esperem!


Ja us podeu inscriure a l’edició 2024 de Benvinguts a Pagès Llegeix-ne més »

Celebrem la primera assemblea general de persones treballadores de 2024

Duta a terme el passat dijous a l’Institut d’Assistència Sanitària, l’Entitat va posar en coneixement de la plantilla el balanç de l’any 2023, així com els projectes rellevants en actiu, i els que s’engegaran durant aquest 2024. Aquesta assemblea s’emmarca dins dels actes del 25è aniversari de la Fundació Drissa i marca una clara aposta per un futur en creixement.

Celebrem la primera assemblea general de persones treballadores de 2024 Llegeix-ne més »

La Fundació Drissa signa conveni amb la Psicoxarxa per prestar assistència psicològica a persones amb pocs recursos

Projecte Psicoxarxa

La Fundació ens hem adherit al projecte Psicoxarxa, creat pel Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya. A través d’aquest projecte es vol fer arribar l’assistència psicològica a persones amb recursos limitats i que ho necessitin.

En virtut d’aquest conveni, tant persones usuàries dels nostres serveis, com persones treballadores del Centre Especial de Treball, podran ser derivades a professionals col·legiats i col·legiades i rebre assistència psicològica per un preu que oscil·la entre els 5 i els 10 €. Aquest accés estarà condicionat a uns determinats barems econòmics i al fet que la persona no estigui rebent cap altre tipus de suport psicològic en aquell moment. Aquesta assistència tindria la durada d’un any.


La Fundació Drissa signa conveni amb la Psicoxarxa per prestar assistència psicològica a persones amb pocs recursos Llegeix-ne més »

La Fundació Drissa creix

L’entitat celebra el 25è aniversari de la seva creació.

Obrirà dos nous serveis prelaborals a Blanes i Platja d’Aro i inicia la gestió de residències en l’àmbit de l’habitatge.

La fundació fa un pas endavant en el negoci de l’horticultura ecològica amb una nova denominació de marca “BDrissa” per ampliar l’oferta de producte.

La Fundació Drissa creix Llegeix-ne més »

Sesiones de buenas prácticas con La Fageda, FSE y Fundación para Personas con Discapacidad de Menorca

Este inicio de año hemos tenido el privilegio de recibir una serie de visitas en Drissa para compartir nuestros aprendizajes en la gestión y mejora de los proyectos públicos, que ayuden a dar continuidad a nuestro proyecto social.

La Fundación Salut Empordà nos visitó para conocer la vertiente interna de recursos humanos; como gestionamos el clima laboral, la comunicación con los/las trabajadores/as o las valoraciones de las competencias de nuestro personal, entre otros aspectos.

Sesiones de buenas prácticas con La Fageda, FSE y Fundación para Personas con Discapacidad de Menorca Llegeix-ne més »

El programa Incorpora de la Fundació ”la Caixa” ha facilitado en Girona 1.145 nuevos puestos de trabajo a personas en situación de vulnerabilidad en 2023

Las inserciones se han realizado gracias a la colaboración de 12 entidades sociales y 502 empresas socialmente responsables.

El programa de inclusión sociolaboral de la Fundació «la Caixa», Incorpora, facilitó en Girona 1.145 puestos de trabajo a personas en situación de vulnerabilidad en el año 2023 a través de 12 entidades sociales y 39 técnicos.

El programa Incorpora de la Fundació ”la Caixa” ha facilitado en Girona 1.145 nuevos puestos de trabajo a personas en situación de vulnerabilidad en 2023 Llegeix-ne més »

Se nos concede la subvención para el apoyo a los puestos de trabajo para personas con discapacidad afectadas por el envejecimiento prematuro

Con este proyecto se quiere dar respuesta al envejecimiento prematuro de las personas trabajadoras con discapacidad, sobretodo de aquellas con dificultades especiales, facilitando la transición del trabajo a la jubilación, y ayudando a que este sea un proceso natural.

Se nos concede la subvención para el apoyo a los puestos de trabajo para personas con discapacidad afectadas por el envejecimiento prematuro Llegeix-ne més »

Los Puntos Formativos Incorpora del Clúster Èxit superan este año el 60% de inserción laboral

Han participado en el programa formativo un total de 42 personas, el 76% de las cuales han finalizado la formación con diploma.

El Clúster Èxit, asociación gerundense del sector de la economía social, ha realizado la entrega de los diplomas de las actuaciones formativas que impulsa a través del programa Incorpora de la la Fundación «la Caixa».

Los Puntos Formativos Incorpora del Clúster Èxit superan este año el 60% de inserción laboral Llegeix-ne més »

Scroll al inicio