Sessions de bones pràctiques amb La Fageda, FSE i Fundació per a Persones amb Discapacitat de Menorca

Aquest inici d’any hem tingut el privilegi de rebre una sèrie de visites a la Drissa per  compartir els nostres aprenentatges en la gestió i millora dels projectes públics, que ajuden a donar continuïtat al nostre projecte social.

La Fundació Salut Empordà ens va visitar per conèixer la vessant interna de recursos humans; com gestionem el clima laboral, la comunicació amb els/les treballadors/ores o les valoracions de les competències del nostre personal, entre d’altres aspectes.

Amb La Fageda vam tenir una trobada per explicar-los-hi com gestionem de manera òptima els projectes públics on participem i també com duem a terme les valoracions de les competències del nostre equip.

Per la seva banda, La Fundació per a persones amb Discapacitat de Menorca va venir a conèixer el nostre projecte en global, amb especial focus en Biodrissa (horta, obrador, mercat i botiga).

Ens enorgulleix que aquestes entitats confiïn en nosaltres per compartir bones pràctiques, sobretot perquè creiem en el treball en xarxa i les aliances amb altres entitats amb les que podem tenir objectius comuns. Donar a conèixer metodologies d’èxit, transmetre el coneixement i les noves idees ens fan molt més fortes en la consecució dels nostres objectius.

Scroll to Top