Fundació Drissa entra a formar part del Clúster Catalonia Food Retail

Anteriorment conegut com a Clúster Gourmet, aquesta associació d’empreses ha fet un pas endavant enguany i han ampliat la concepció del grup cap al sector del retail, un àmbit on la nostra marca Biodrissa té molt recorregut.

Divendres passat vam assistir a l’Assemblea General Ordinària del Clúster Food Retail de Catalunya, com a nous membres, on també es va fer la presentació de l’informe d’ACCIÓ sobre el sector del food retail el darrer any.

Som 15 les entitats que hem decidit adscriure’ns el darrer any i aquest passat divendres vam anar a presentar-nos. Entre els nous membres del sector retail hi ha empreses com Birba, IRTA, Just Gourmet Argal, CET el Pla SJD o Bonpreu entre d’altres.

Això suposa l’inici d’una etapa on volem ampliar aliances així com potenciar el creixement de la marca Biodrissa.

A dia d’avui estem treballant en 2 projectes de la Generalitat de Catalunya de grups operatius; CONNECTEM (Aliments de Km 0 amb mirada social) i NOVAFERM (obtenció de noves fonts de proteïna per fermentació).

Aquests tipus de projectes faciliten oportunitats de desenvolupament de possibles eïnes de I+D així com la possibilitat d’estar en contacte amb altres entitats del nostre sector per treballar en xarxa i no perdre el pols del que la realitat del mercat demanda.

Desplaça cap amunt