Celebrem la primera assemblea general de persones treballadores de 2024

Aquest passat dijous, la Fundació va celebrar la primera de les dues assemblees anuals corresponents a l’any 2024. 

En un auditori cedit per l’Institut d’Assistència Sanitària com és habitual, es va posar de relleu el moment de creixement en el que l’entitat està immersa en el seu 25è aniversari, amb la propera obertura de serveis prelaborals a Blanes i Platja d’Aro, la gestió de la residència Marejol a Palafrugell i la prova en tasques manteniment de càmpings. 

Juntament amb aquests projectes d’imminent futur, es van exposar els números anuals corresponents al tancament de 2023, tant en balanç d’ingressos i despeses com en l’obvi l’augment experimentat en número de professionals que treballen a Drissa.

En aquest repàs també es va posar en relleu l’efectivitat del Pla d’Igualtat en actiu en una entitat on la bretxa salarial és un 22% favorable a la dona, i els punts on encara cal millorar, a més del protocol per a casos de discriminació i assetjament.

L’assemblea va comptar amb testimonis, tant de moments destacats com la 1ª Nit per la Salut Mental que es va celebrar exitosament el passat octubre, com de projectes rellevants actius. Entre aquests, es va destacar el projecte de transició cap a un envelliment actiu per persones que formen part del Centre Especial de Treball i que s’apropen a l’edat de jubilació, així com la decidida aposta per la formació interna de les persones que formen part de la casa.

Desplaça cap amunt