Segueix l’actualitat de la Fundació Drissa

Titular notícies
Divendres 5 Març 2021
Biodrissa està portant a terme aquestes setmanes l’elaboració i degustació de les cremes i sucs ecològics a base de fruites i hortalisses que posteriorment es comercialitzaran a les botigues de l’entitat. Aquestes suposaran un allargament important de la vida útil del producte, a més de l’augment del seu valor nutricional i funcional.

Dimecres 3 Març 2021
La directora del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC), Ariadna Rectoret, ha fet aquest matí entrega dels certificats de professionalitat a les 34 persones amb problemes de salut mental que l’any 2020 van participar en un projecte pilot a Catalunya, que permet assolir una titulació oficial acreditant competències laborals adquirides en el decurs de l’experiència laboral. D’aquestes 34, 18 han estat persones treballadores del servei de jardineria i de neteja de la Fundació Drissa. Rectoret ha estat acompanyada en l’acte realitzat a la seu de l’entitat Support-Girona pel Director d’Economia Social, el Tercer Sector i les Cooperatives, Josep Vidal.

Dijous 25 Febrer 2021
Resum de la oferta Prova 2.

Dimecres 17 Febrer 2021
Aquesta és una prova d'oferta de feina. Aquí breu resum.

Divendres 5 Febrer 2021

El projecte de Fundació Drissa “Aprendre a l’hort de l’escola” ha rebut la Beca Joaquim Franch, que concedeix de forma bianual el Consell Municipal d’Ocupació de l’Ajuntament de Girona.


Feed RSS de notícies